Job 9 van 40


Report this listing

Solliciteren



verantwoordelijke Catering – Vliegende Ploeg – Vlaanderen


Functie

Als Site Manager zal je in de gezondheidssector voor een van onze klanten de beheerder zijn van de keuken

Functieomschrijving

  • Je staat mee in, controleert en superviseert de productie van de gerechten
  • Je controleert de leveringen en de stock (de FIFO, de DLC’s en DLU’s)
  • Je bent de financiële beheerder van uw site (inboeken zendnota’s, facturen, … )
  • Je streeft voortdurend naar een optimale kostenbeheersing (food & non-food)
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de prestatie
  • Je staat in voor een goede opvolging van de dienst en de opmaak van de uurroosters
  • Je zorgt voor de op oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
  • Je bestelt voedingswaren via het intern systeem (Click ’n Buy), beheer van de voorraden alsook het beheer van de leveringen
  • Je zorgt voor een goede toepassing en implementatie van de waarden van de klant en de Sodexo “Quality of Life” services van Sodexo
  • Je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij

Jouw profiel

  • Je beschikt over een hotelschooldiploma en over een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze afwisselende functie
  • Je spreekt zeer goed Nederlands
  • Dankzij je persoonlijkheid en je ervaring op vlak van People management kan je uw ploeg coachen en motiveren alsook goede contacten leggen met de klanten en contactpersonen
  • Je bent sterk in het plannen & organiseren van je eigen werk
  • Je staat open voor veranderingen en hebt een hoge aanpassingsvermogen
  • Je bent dynamisch, sociaal, flexibel en een goed voorkomen
  • Je bent klantgericht, vriendelijk en commercieel ingesteld
  • Je hebt ervaring in contacten met sociale partners
  • Je bent op de hoogte van de HACCP-wetgeving
  • Je bent iemand die zelf zijn verantwoordelijkheden opneemt
  • Kennis van informatica is belangrijk
  • Je bent flexibel
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je bent een teamplayer - One Team Approach
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Europees
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren

Aanbod

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Vlaanderen
  • Een specifieke integratie
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u06, mogelijks ook weekend prestaties
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen met tankkaart.
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Solliciteren